Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284

Köpa eller sy själv? Det är frågan

Det tog inte många timmar i ishallen innan jag begrep att det här med fina kläder inte ligger flera år fram i framtiden. Nähä!? Den villfarelsen skulle jag snabbt ramla ut ur när det uppdagades att barnen skulle ha sin första upvisning… Den var inte alls om några år utan om ett par veckor!!!

Janome 1Det är såklart lika viktigt för de här små att ha fint på sig som för de stora namnen som håller på med det här åkandet på knivar. Skillnaden är väl kanske priset på dräkterna? Fast kostsamt blir det ändå tänker jag mig. Men eftersom jag inte är helt bakom flötet bland symaskinerna så tror jag att jag ska kunna svänga ihop något sånär vettiga saker för dottern att snurra runt i. Det får vara stora misstag om det ska synas på isen.

Så för oss blir det att sätta sig ner och syyyyyyyyyyyyy om man vill ha något på sig..Va? skulle någon annan få det här roliga? Nä!I Skulle inte tro det.

tygjakt inledd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *