Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284

första klänningen jag sytt

Det här är den första konståkningsdräkten jag gjort… Hoppas sannerligen att jag kommer att utvecklas. Men Fröken Is blev nöjd

image
Dräkten användes på slingan 1 uppvisningen 2013

Inget mönster användes förutom en baddräkt som jag använde som referens.Som skulle visa sig inte vara den baddräkt som passade fröken. Jag bad henne hämta en baddräkt! Det var vad hon gjorde. Så en liten alternation blev nödvändig. Ett band av hologramtyg inskuret i bodydelen  fick lösa saken. Annars hade det stramat något i grenen.

tyg från GlitzIt.se

turkos lycra och turkost hologramtyg med spindelväv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *