Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284

Snart är sommaren slut

Det känns länge sedan som det var utvärdering och sista ispasset. Fast det var ju is ett bra tag. det tränades i Hässleholm när isen i Höör var borta. Lite körande blev det men roligt att få kolla in en annan is.

Isen i Hässleholm är dessutom mjukare än den i Höör. Ishallen är varm. det är inga problem att stå med bara en långärmad tröja nere vid isen.

Omdömet blev att hon ännu är lite instabil på benen men att hon i övrigt utvecklas bra. Anna, huvudtränaren menade på att det nu var dags att höja kraven. Så målen sattes ganska högt tyckte jag som då inte begriper någonting om saken. Hanna var nöjd och tog det med ro…. spagat var hemläxan för sommaren. den måste sitta.

Häromdagen kom så inbjudan till uppstartsläger. Det är alltså dags att gå på isen igen. V 33 blir det läger och uppstart. Då behöver vi kolla utrustningen!!! Jisses

Så då går vi på säsong 2. En lång säsong ligger framför oss med en massa frysande och körande med bil… sträckan som man kan fara i sömnen fast detta är inte att rekommendera eftersom man missar avfarten hem då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *