Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284

Fåfänga

Vi hade glömt hjälmen hemma…Hjälmen hade hoppat ur väskan.  Katastrof!!!
Hon behöver hjälm fortfarande.
Det blev tandagnisslan och protester mot att låna. Det var inget att be för. Jag gick upp på kontoret och frågade Anna ifall hon visste om det fanns någon hjälm att låna. Fick kolla i förrådet och hittade en rosa liten hjälm. Hea blev helt förtvivlad.  När jag fick henne till att säga vad det var så visste hon inte hur hon såg ut….. då gör vi som vanligt. Vi tar ett foto  ok sa hon sen kilade hon ut på isen

image
Allt matchade ju!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *