Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284

En liten skiss

En av de lite äldre tjejerna ska åka ett program. Till Griegs ”Bergatroll alltså John Bauers målning i ämnet.
Fick en liten bild i huvudet medan mamman  och skissade en liten A skuren klänning, skuren under bröstlinjen. Lång ärm som har fingerögla.  Under ärmen är det slitsar och där inifrån visar sig remsor i olika gröna färger materialet tänker jag mig chiffong till remsorna. Under klänningen likaså. När klänningen snurrar lyfts kjolen upp och remskjolen kommer fram och skapar en virvelvind i det i övrigt tunga temat.
Överdelen och ärmarna ser jag i en mörk. plommonfärg. Själva kjol tyget,

image
Ursäkta min streck gubbe! Inget finlir här inte!

det yttersta kan jag inte se varken färg eller material, i min uppenbarelse.

I Bauers målningar är flickorna alltid klädda i ljusa plagg. Eller nakna. Så den här outfiten kan likaväl göras i ljusa nyanser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *