Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284

Rapport av anti-chock sulorna från Edea

Hea känner ingen skillnad… så det är väl bra!? Funkar det då? Vem vet? Den är 1mm tjock så den är inte i vägen. Om inte annat så isolerar den väl lite:).
Overkill för åkare på den här nivån? Mycket möjligt men här är min fundering kring saken.

Min far var boxare. Han var föregångare till att alltid använda huvudskydd. Många skrattade åt honom och en del kallade honom för mes. Det brydde han sig inte om. Vart den här historien leder? Ja får väl se.
Ironiskt nog så fick han nervskador i nacken som orsakar dålig cirkulation i hjärnan. Han har alltså fått hjärnskador! Men inte från tusentals slag mot huvudet. Inte så positivt direkt med tanke på hans försiktighetsåtgärder. Hur skadad hade han varit om han inte gjort det? Inget bra exempel kanske… men han skyddade det han visste var viktigast. Men vibrationerna från träffarna fortplantade sig via hans nerver till hjärnan. Han boxades över 600 matcher under sin karriär. Han tränade 2 tuffa träningspass varenda dag. Kunde han gjort mer än det han visste troligen skulle skydda honom?

När jag var gravid hade jag åksjukearmband för att lindra mitt djävulska illamående. Jag fick ofta frågan om det fungerade. Inte visste jag och jag tänkte inte ta av dem. Ville inte veta om jag mådde sämre utan. Jag ville inte veta om jag mådde bättre utan. Kanske var det sak samma? Om det så gjorde att jag mådde 1% bättre så var det kanske en kräkning mindre den dagen.

Det här kanske inte hänger ihop över huvudtaget?
Men tänk såhär i stället då

Om Hea skulle visa sig vara bra på det här och vara mycket aktiv och satsar. Vill jag då från början gjort vad som går för att skona hennes kropp?

Nåja hon har i vilket fall antichocksulor i sina skrills…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *