Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284

Silvertejp+Hea=Måndagskul

Dags för en ny modell. Hea har växt lite sedan den förra som gjordes för ett år sedan ungefär. Efter ca 20 minuter är hon (som beräknat)helt trött på proceduren som tar ca en timme att genomföra. Hehe men hon kommer ingenstans så att säga😜. Hon ville göra tejpningen eftersom hon ändå hade tråkigt… hmm hur tråkigt hade hon egentligen? 

I år var vi smartare… hon fick stå framför koma-apparaten! !

image
Det är inte helt lätt att klippa ut barnet ur skalet! Vi fick till sist lägga henne ner på golvet. Blev lättare att klippa då. Efter det skedde det en hel del ålande och lirkande för att få ut armar och ben.

Efter att hon kommit ur skalet så ska det fyllas med tidningspapper. Montera i galge för upphängning. Göra halsringen. Tejpa igen alla hål och så klart i ryggen. Avsluta med att Tejpa över allt ytterligare en gång så det blir slätt och fint.

För att Hea ska slippa att medverka vid alla 32.000 :(provningar när jag syr åt henne.  Då är en ”stand in” ett mycket mindre gnälligt alternativ. Verkar som man behöver göra en ny varje år🙌

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *