Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284

Utvecklingssamtal idag med huvudtränaren

Nya mål skulle sättas inför nästa säsong. Hea hade satt låga krav safade lite och ville finslipa det hon redan kan. Inte så lätt att veta vad nästa steg är… men men… och man slutar inte göra de moment man kan, bara för att man går vidare till nya moment.

Anna ville att hon skulle höja sina kortsiktiga mål. Man måste framåt i utveckling och inte vara nöjd med det man redan kan.

Hur mycket vill och kan hon träna? Hjääääälp tänkte jag. Ställ inte den frågan!!! Men Hea var ganska nöjd med mängden träning och kunde tänka sig ett pass mer i veckan.

Till hösten blir det att jobba mot fri 1 och grund1. Och att kanske till o med få program finns med bland målen.

Anna berättade även en liten historia. 🙂 När hon var liten flicka och bodde i Ukraina så följde hon med sin morfar på en stor isshow. Sovjet unionens största. När hon såg den så tänkte hon att hon ville stå där en dag som stjärnan i showen.
Det blev så. Hon blev stjärnan i samma show som hon sett som barn.
Hon kom inte på det genast utan det var när hon kände igen danserna de övade in. Hon kom plötsligt ihåg vad hon tänkt när hon var en liten flicka. Allt var som hon mindes det.

En del stora shower som den här Anna berättade om har samma repetuar år efter år. Det är de som medverkar som byts ut. Så när Anna inte hade sin roll längre, blev det någon ny som skulle göra samma sak.

En intervju med Anna kommer så småningom.

image
Hea tillsammans med Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *