Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284

Föräldrar…

Efter utvecklingssamtalet började jag fundera lite.
Vår huvudtränare är väldigt försiktig om vad hon delar med sig av till föräldrarna vad hon gör Och planerar. Need to know basis:)

När jag ställde en fråga om hur man får reda på mer om vad de gör på isen svarade hon att föräldrarna inte behöver veta. Det är barnen som ska lära sig. De kan berätta.😶

Jag förstår att en del föräldrar kan ha svårt att hantera det här sättet att jobba.
Speciellt de som har total koll på sina barn. Jag ser barn som tittar upp på läktaren för att liksom få bekräftelse från föräldrarna.

Detta stör tränarens arbete. Och barnet kan inte känna sig helt bekväm.

Jag vet ju det här eftersom jag är gift med en tränare. Han berättar om att föräldrar kan lägga sig i både träningen och gruppindelninÄ£ han gjort. De har även åsikter om allt möjligt med som de inte borde.
Hade han kunnat välja så hade han inte velat ha föräldrarna med på träningen.
Barnen störs och kan inte koncentrera sig.
När han jobbade i Eslöv fick inte föräldrarna vara med utan fick sitta i kafeterian och titta på.

Jag tror (Jag tror, jag vet inte)Att Anna egentligen skulle föredra inga föräldrar i ishallen. Näst bästa är upp med dem på hönsahyllan.

Där hon kan reglera det, då gör hon det.
Som på off – ice då sitter vi å väntar i omklädningsrummet utanför. Det finns soffa och sådant som en liten lounge där man kunde väntat. Det första passet fick vi en liten tillrättavisning om att föräldrarna måste vänta utanför. Lite snopet😝
Har inte en aning om vad de gör där inne.

Engagerade föräldrar är viktigt om ett barn med talang ska kunna bli något och komma någonvart. Utanför isen är det vi föräldrar som sköter den biten.
På isen är det tränaren som bestämmer. Tränaren har gjort en planering och har både den och förbundets riktlinjer att följa. Jag måste lita på att tränaren har koll på läget och gör sitt jobb.

Hemlighetsfullheten har dock sina baksidor?

Jag som inte vet ett dugg om konståkning eller ja lite mer än för ett år sedan. Jag vill gärna förstå vad de gör där ute på isen för att kunna ställa relevanta frågor till mitt barn. Jag har den naturen att jag är nyfiken och vill lära mig saker. Ska sanningen fram så berättar ungarna ingenting ändå…
No winning this😂

De gånger Hea tittar efter oss under träning är för att göra ”filma mig” tecknet. Som betyder -Det här vill jag se hur det ser ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *