Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284

Ömtåligt skinn på skridskor?

Det var väl inte riktigt såhär jag tänkte visa upp de nya Skridskorna.
När jag skulle ta av skydden som sitter väldigt tight fick jag ta i. Med mina naglar skrapade jag upp skinnet. Jag har dragit av sådana här skydd otaliga gånger med de andra skrillorna. Inget har hänt med dem. Jag provade sätta naglarna not skinnet på dem och göra på samma sätt. Ingenting hände.
Är det värmen tro som gör skinnet mjukare och därmed mer känsligt? Det är ju över 30 grader varmt!!
Det komiska är ju att jag skulle tejpa dem så de inte skulle bli skadade😬

image
Snake bites blev det i skinnet:evil:
image
😣

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *