Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284

Perfect fit body (uppdaterad)

Ja det är inte så konstigt. Ska testa att göra en ”Perfect fit body”. Jag provar ut body.  Som ju är det viktigaste i konståkningsklänningar. Att bodyn passar perfekt. Hea har som sagt wonky mått med rumpa som en 4 åring  midja som en 6 åring osv. Nu valde jag efter längden la till lite så den är nog till 11 år.
Nu ska jag ta på den utoch in och börja prova in den. Både i sidorna och i svanken. Detta förfarande ska alltså bli en perfekt passande body. När den passar så gör jag en ”master” som jag kallar det. Vet inte vad det heter egentligen. Jag ritar upp mönstret som jag sprättar upp på papp. Då har jag en body som passar perfekt att utgå ifrån. Ritar av och kan klippa den I alla möjliga former.

image

Jag kan meddela att det fungerade inte alls. Blev så mycket som totalt 8 cm som skulle in i midjan… behållning för höga och stora osv. Resultatet blev en rejäl flopp. Men tyget var coolt.
Så jag kommer att fixtrixa ett mönster så det passar. Som vanligt…
Suck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *