Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284

Testar folietransfer.

image

Det går att blinga på många sätt. Ett är folietransfers som finns i hur många varianter som helst. Köpte ett ark hologramistiskt på SoS för att testa på det.
Jag har annars hittat en tjej som gör det här professionellt. Som jag ska anlita så det blir proffsigt värre.
image

Som sagt lite test för att känna på det.  Och såhär tycker jag.

Det var lite bökigt att få det att fastna. Kanske håller mitt strykjärn lägre temperatur än andra? Det är ganska nytt dock. Fick öka till 180 grader (3prickar). Det känns plastigt. Jag tror att det kan bli knickar och veck i folien när man skrynklar ihop tröjan. Trodde nog det skulle vara lite mer flexibelt ..-Jo jag har tagit bort skyddsfolien med

image
Bakstycke till tunn jacka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *