Skridskor

Vi har ju försökt hitta skrillor. Och vi bestämde oss för att försöka oss på att köpa begagnat. Lite min äckelmage som är i farten. Fötter är äckligt!!!😫 Skrillor är äckligt!!! Men plånboken sa att 1600 är bra mycket mindre än 4700. Ok man kan ju knte mer än dö av stanken tänkte jag.
Så vi köpte dem. Via en köp och säljgrupp på Facebook.

image
Lyckligt ovetande om sin mammas mindre positiva förväntan. Den förväntade stanken
image
Cat in The box😁 slår aldrig fel😂
image
Lukten var faktiskt inte det jag reagerade på. Skickar man iväg något som ser ut såhär? 😕 Nåja dom skulle på semester och skickade paketet på väg till flyget . Så det är ok och skrillorna är fina:).
image
Efter att ha dammsugit dem och tvättat dem så snörde jag ihop dem hårt. För att forma om dem och i med smellwells. Se separat inlägg om dem i nästa inlägg. Sen tog jag en värmeljushållare för att både täppa till och hålla formen. Nu är det här mitt påhitt så inget att ta efter menar jag. Tjejen som haft dem har nog haft mycket tjockare smalben. För när Hea provade dem så gick det inte att knyta åt trots disksvampar. Så idag ska hon gå in dem så foamen kan expandera efter hennes fot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *