Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284

Smell Well produkttest

Detta test är helt och hållet mina och Heas åsikter och vi har inte i uppgift att göra det här testet från dem.

Ständigt på jakt efter grejer som kan hjälpa mot stinkyfeetsyndromet. O’boy har vi sådana här hemma? Bara jag som kan ha samma strumpor en hel vecka. De luktar inget utan är bara skitiga.

Nu har vi kommit till de här. Som ska döda bakterier och hålla det man vill ska vara fräscht just så.

image
En liten förpackning där de båda kuddarna ligger vacumförpackade.
image
Canadensiskt samarbete:) kan användas till väskor, skor vantar osv. PH neutraliserar, låter ju bra. Vänligt mot omgivningen enligt REACH. (Ingen aning om vad det är för institution). Jag hittar dock ingen innehållsförteckning.

Eftersom att jag inte hittar någon information om innehållet så kollade jag på deras hemsida www.smellwell.se efter svaret. Men icke! Det finns ingen uppgift om vad det är i dem. Det står att det är naturligt innehåll. Färgen är kontrollerad dock enligt REACH. Inga ftalater eller annat heller. Innehållet deklareras alltså inte i deras FAQ.
Det är någon form av kristaller kommer jag fram till. Så vad är det i dem då? En kombination av gamla husmorsknep och modern teknologi är beskrivningen i texten.

image
Ett litet hål för att släppa in luft så vacumet släpper.
image
Inuti de två kuddarna, och ja det luktar lite som tvål. Men det luktar mycket
image
Fick tipset av skosffärsdamen att lägga dem i plastpåsar för det blir luftfräschar i hela huset annars. Inte bara i skon. Hennes far ska ha sådan fotsvett att han inte kan ta av sig skorna när har går bort. Kuddarna fungerar på honom och han har använt dem bra mycket längre än de rekommenderade 3 månaderna (hittar inget på paketen dock som säger det)

Så kan dessa små kuddar som jag just nu har nedstoppade i de för henne nya skrillorna verkligen göra någon skillnad? Först för att ta bort en annan åkare baskelusker och sedan ta sig an min lilla ”Stinkyfoot” skrillor nu under hösten.

Så då kör vi igång med testet. De har nu legat ett dygn i skridskorna. Ganska tillslutet med en ljushållare i skaftet.
Nu tar vi oss en sniff

Efter Dag1. Mycket bättre! Inte för att jag skulle vilja tillbringa min sniff där längre än nödvändigt. Det står att det kan ta någon dag innan man uppnår full effekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *