Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284

 felmonterad skena och arg mamma har ordet

Jag försöker hålla mig saklig och informativ. Det ska jag vara i ett annat inlägg. Det här är en förbannad mamma som talar.

Hea har överrörlighet sk. Hypermobilitet i sina knän, armbågar och lite varstans. Och en felställning är för henne, är som man förstår inte så bra. Enligt sjukgymnast är 5º ganska mycket och det belastar helt klart knä och höft.

Nu behöver jag inte befatta mig med denne inkompetente montör som förstör för både andra montörer och konståkare. Som utsätter våra barn och andra åkare för sin arrogans. Att det är han som monterar rätt! Alla andra gör fel! De montörer som är utbildade och auktoriserade av Edea själva att sälja och montera. Är alltså de som gör fel?
Ja, Jag är pissförbannad!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *