Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284

Att byta grupp

Är inte alltid det roligaste. Att komma ny till en grupp där man inte känner de andra. Hea vill inte byta grupp! Hon trivs bäst där hon är säger hon. Ledsen över att behöva lämna vännerna. Vetskapen om att någon av dem kommer inte att komma efter. Någon kommer allteftersom de klarar kriterierna. Hon har blivit gruppflyttad från nu för eftersäsongen.

Hon har inte haft tid att förbereda sig för att flytta. Hon var inte färdig för att faktiskt klara 2.2 nu denna säsongen. Träningen för isshow har tagit tid och först nu kom känslorna inför alla förändringar. Tårar och ilska och hopplöshet. Dramatiken är hög!

Vid fråga till Kitti, som svarade när vi ställde frågan om Hea kunde vara kvar i orange under eftersäsongen. Om Hea vill utvecklas och gå framåt så är det flytt som gäller. Utan flytt ingen vidare utveckling på rätt nivå.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *