Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/9/1/svartagrind.se/httpd.www/istid/wp-includes/post-template.php on line 284

Policy

Produkter :

De produkter jag i dagsläget skriver om är sådant jag själv köpt till Hea. Jag har inte fått betalt för att skriva om produkten av tillverkaren.

Tex att Hea har Edea skridskor beror på att många har just Edea på HKF. Känns som att det finns erfarenhet av skrillornas egenskaper att ta del av.
Behövs det? Nej,det tror jag inte att det gör. Men jag föredrar det.

Så så ligger det till 🙂

Om! Jag menar OM! Jag skulle skriva om en sponsrad produkt så ska jag fundera på varför och sen berätta det om det skulle bli aktuellt:)
I vilket fall som helst vill jag ha provat grejen för att ha någon åsikt att skriva om.

Samma sak gäller för de butiker jag handlar av. Är det jag skriver av negativare art så är det min personliga åsikt. Det är inte en rekommendation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *